Miskolc nagyon le van lakva?
Már azt kérdezem, hogy mennyire élhető szerintetek az ország többi részéhez képest.
Úgy hallottam a 90-es években még jó volt, de mostanra nagyon megváltozott, de sokan így is szeretik.
vannak részei amik nagyon gázosak
de vannak jó részei is
és már autópálya is van, nem annyira susnya az egész
Van pár rész, amire halmozottan igaz, hogy lelakott, putri. (Lyukóbánya és társai) De egyre inkább fejlődik. A számozott utcák lebontása például egy jó ötlet volt. Szégyen foltja volt a városnak. Ugyanakkor nekem kifejezetten tetszenek bizonyos részei. (Párom tősgyökeres miskolci, én a balcsi mellett nőttem fel, most Győr mellett élünk..)
Párom tehát Tatárdombon nőtt fel, hát.. Nem sok mindent tudok róla mondani,atrocitás nem ért, a kilátás gyönyörű volt. (A kapuból látni a Diósgyőri várat)
Lillafüred, Miskolctapolca, Hámor,Majláth viszont nagyon tetszik,egyáltalán nem vészes, vagy rosszabb, mint bárhol máshol.
Kilián,Komlóstető,Vasgyár,Győri kapu környéke sem volt még annyira vészes..
Bulgárföld, és Avas (Magyarország legnagyobb lakótelepe volt 2015-ben, 10500 lakással!) meg Pereces viszont már nem az elit rétegnek lett kitalálva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!