Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécsiek, illetve Pécsre...

Pécsiek, illetve Pécsre látogatók. Nektek hogy tetszenek az új közterek?

Figyelt kérdés
Pl. Széchenyi tér, Kossuth tér, Tettye, és a nemrégiben felújított részek. Nem hiányoljátok a zöld dolgokat?
2010. máj. 28. 08:43
 1/8 anonim válasza:
43%
Nekem tetszik, bár nem tudom, biztos hogy ez volt a legfontosabb? Ha alaposan körülnézünk, vannak olyan dolgok amik fontosabbak lettek volna...
2010. máj. 28. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem tetszenek, most semmi szépség nincs a városban, minden csupa beton - mégha térkönek nevezik is. Nyáron még sokkal melegebb is lesz a városban, mert a kövek felforrósodnak és tárolják a meleget, a zöldterületeke hiánya miatt szárazabb és porosabb lesz a levegö. Akik ezt kitalálták és jóváhagyták, azokat egész nyárra odaállitanám a terekre DOLGOZNI!
2010. máj. 28. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
második válaszolóval értek egyet
2010. máj. 28. 11:35
 4/8 anonim válasza:
pénzkidobás....
2010. máj. 28. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég sok külföldi ismerösöm van, akik rendszeresen ellátogattak Pécsre, de amióta betonmezö lett, nem akarnak többé odamenni - a város éppen azt a hangulatát veszitette el, amiért a túristák szemében vonzó volt.
2010. máj. 28. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszenek, ott laktam 5 évig, akkor sem tetszettek és most sem, hiába van ez a Európa Kulturális Fővárosa dolog, Pécs akkor is egy koszos város, sok cigánnyal.
2010. máj. 28. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Beton beton hátán.. elnézést, térkő, de akkor is.. ez lenne a szép?
2010. máj. 28. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, látom mindenki úgy vélekedik, ahogy én. De sajnos már nem lehet mit tenni ellene
2010. máj. 29. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!