Visegrád egy napra. Visegrádiak/a várost jól ismerők, mit érdemes "feltétlenül" megnézni?
Persze, a palota és a múzeum.
Vagy busszal vagy hajóval mennénk, sajnos, nem autóval, úgyhogy a nagy messzeségek, külső látványosságok elmaradnak.Gondolom, a fellegvár a hajóról látható. Meg lehet autó nélkül is közelíteni, vagy egy napba már nem fér bele? Ha hajóval megyünk, a palota közel esik a hajóállomáshoz, vagy hogy tudunk oda eljutni? Ahogy neten néztem, busszal egyszerű, ja, Bp-ről jövünk.
Bocs a szerteágazó kérdésekért, utoljára alsós osztálykiránduláson voltam Visegrádon, és az már régen volt. Köszi!
Nem óriásiak a távolságok, a fellegvárhoz is simán fel lehet jutni gyalog fél óra alatt. De ha nem akartok gyalogolni, akkor is van kisbusz pl
Szerintem nagyon érdemes felmenni, mert gyönyörű a kilátás.
Meg aztán ott van fent a Mogyoró hegyen a bobpálya is, arra is érdemes befizetni :-)
Köszönöm nektek, eldöntöttük, oda busszal, mert az felvisz a fellegvárig, vissza Budapestre pedig hajóval jövünk.
Remélem, szép időnk lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!