Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nyíregyházán mit lehet csináln...

Nyíregyházán mit lehet csinálni, amivel néhány 14-15 éves eltudna szórakozni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a vadasparkot mindenképp meg kéne nézni, de mi van még?
2010. máj. 25. 21:07
 1/5 anonim válasza:
A Vadaspark tényleg egész napos program. Azon kívül Sóstón van még egy élményfürdő is. A tó körül is mindig zajlik az élet. A főiskola területén található a botanikus kert, ami elég híres. A belvárosban van két pláza is. Ha esti szórakozásra vágytok a Vasgyár utcán a Gambler Klub-ban ez a korosztály szokott bulizni, általában teltházas péntek-szombat este.
2010. máj. 25. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit előttem leírtak az mind jó. Sóstón sétálhatok még egyet a tó körül, erdei tornapályán egy szalonnasütés is jó :)
2010. máj. 25. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Sóstó lenne nekem is az ajánlatom. Ott van egy kilátó is, és nem tudom megvan-e még, de régen voltak ugrálók is. Ott biztos jól éreznék magukat!
2010. máj. 25. 23:32
 4/5 anonim válasza:

Állatkert, Aquarius, Nagystrand, Sóstón van a Múzeumfalu is, azt is meg lehet nézni. Városközpontban a Múzeum.

Tudtok menni kocsmakörútra is, abból is van elég a központban.

Az Univerzumban Karaoke Bár, Plázában mozi, játékterem, Korzóba is felmehettek pl. enni. Van MC Donald'S is ha éhesek vagytok.

American Bowling Klub,

2010. máj. 26. 16:17
 5/5 Üdülni akarok ***** válasza:

Ha még egyszer 14 éves lennék, biztos feltalálnám magamat :)

A Nyíregyi programajánlatok teljesek, de ha hosszabb időre mentek, átugorhattok Debrecenbe is. Vidámpark, belvárosi séta, Rákóczi harang.

2010. máj. 28. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!