Tudtok olyan helyet mondani itt magyarországon, ahol valami nagy I vagy II világháborús csata dúlt?
Köszi a válaszokat, igazából az a célom hogy egy haverommal kimegyünk egy ilyen helyre hogy katonai cuccokat gyüjtsünk.
Hortobágy az lehet hogy jó is lesz, de budapesten nem hiszem hogy találok valamit.
Sajnos ja,
De amit nem tudnak az nem fáj nekik ugyebár
Mondjuk feltehetően semmit sem lehetne találni mert amit még nem találtak meg, azt feltehetően már megette a rozsda. Illetve ha találnánk is, inkább nem kéne hozzányúlni nehogy baj legyen.
Ezeket azért írom le így kb 6 évvel a kérdés megírása után, hogy ha esetleg valaki ezen gondolkozna, hogy ő is megpróbálkozik vele, akkor NE csinálja.
Egyrészt feltehetően úgysem talál az ember semmit sem a fent említett dolgok miatt.
Másrészt ahogyan az egyik válaszadó írta: úgysem tarthatod meg és nem is ajánlott.
Harmadrészt ha találsz is valamit akkor azt jobb nem piszkálni mert nagy baj lehet belőle.
Mikor megírtam ezt a kérdést még fiatal voltam és nem gondoltam bele ezekbe. Szerencsére amúgy odáig nem jutottunk el, hogy meg is valósítsuk ezt az egyébként elég rossz veszélyes "tervet".
Így most 6 évvel később kicsit idősebben vettem észre ezt a kérdést a profilomon és gondoltam, hogy leírom ezeket, hogy lehetőleg semmilyen meggondolatlan fiatal (vagy akár felnőtt) ne kerüljön bajba/veszélybe és ne sérüljön meg emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!