Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kakiltatok már bele a Balatonba?

Kakiltatok már bele a Balatonba?

Figyelt kérdés

2017. aug. 19. 08:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ma voltunk a Balatonnál. A napokban olvastam ezt a kérdést, rögtön eszembe is jutott. A kakit elintéztem otthon reggel. Így a vízben nem kellett. Viszont alaposan be is dinnyéztem. A hólyagom pedig ma különösen hiperaktív volt. Vagy nyolcszor bepisiltem a vízben. Nekem teljesen természetes, automatikus, hogy ha kell, elengedem a vízben. Egy percig nem gondolkoztam azon, hogy kimenjek a partra és wc-t keressek. Pedig nem vagyok már gyerek, 19 éves vagyok. Kakira még nem volt példa. Még sosem volt olyan erős ingerem a vízben, amit ne tudtam volna könnyedén visszatartani.

Amúgy ne nézzetek perverznek, de nekem direkt jól esik az az érzés, ahogy a hideg húszon párfokos vízben állva bepisilek és érzem ahogy a melegség szétárad a bugyimban.

Egyszer ma térdig érő vízben is csináltam. Kicsit vicces, hogy mindenki azt hihette aki látta, hogy csak víz folyik a fürdőruhámból végig a lábamon. Csak én tudtam, hogy az bizony nem víz. :)

Úgyhogy én direkt szeretem néha a Balatonban csinálni. Nyilván a szárazföldön más körülmények között nem szoktam összepisilni magam.

2020. aug. 17. 18:35
 22/24 anonim válasza:
100%

Balatonban mindig belepisilek, nem is kérdés, szerintem az emberek 90%a ezt csinálja. Sőt én még a parton is pisiltem,mindenki szeme láttára, méghozzá úgy, hogy bealltam a nyilvános tusoló alá és rám jött a pisilhetnék. Izgalmas volt, hogy miközben folyt a zuhanyzóból a víz, addig a pisi is folyt a lábamon. A kutya nem vette észre :D amúgy szerintem már eleve az is fura, hogy bikiniben maszkalunk és tusolunk egymás előtt nyilvánosan, viszont ha ezt Budapest belvárosában csinálnánk az már illetlen lenne. Furcsán vagyunk mi emberek

Hallottam olyat is aki beleverte a farkát, vagy ugye ha benne közösülnek akkor a végtermék is ott fog libegni.

aug. 3. 14:19
 23/24 anonim válasza:

#22 már többször is vertem ki a víz alatt, miközben jó testű idegen bikinis csajszik jöttek-mentek körülöttem. Izgalmas volt. Én nyakig vízban voltak, nem látták, hogy lentebb mi történik. Az anyag nyilván a vízben kötött ki. De a halaké szerinted hova kerül?

Kakálni még nem kakálam bele a vízbe. Pisilni túlzás, hogy szoktam, de amikor nagyon SOS volt, előfordult már.

Amúgy a többivel teljesen egyetértek. Ha egy pasas térd fölé érő valóban rövid rövidgatyát hord a 40 fokban városban, az már ízléstelen és illetlen. Akkor is ha nem dagat, nem extrém szőrös, semmi visszataszító nincs benne. Bezzeg a strandon, ha a nagy sörhasú, viszeres, szőrős lábú, ráncos bőrű öreg fószerek fecskét vesznek fel, amiben csak úgy dudorodik a szerszám, azzal nincs semmi baj. Furcsák az emberek, valóban.

aug. 8. 15:56
 24/24 anonim válasza:

Igen, én már tojtam bele. De! Nem a part közelben a fürdőzők közés strandszezonban, ekkora gyökér nem vagyok! Meg megbetegíteni se akarok senkit.

Viszont éjszakai horgászatkor, strandszezonon kívül, a parttól több száz méterre a vízben lévő stégről én nem botorkáltam ki, aztán vissza az éjszaka közepén. És órákig se akartam tartogatni. Így pottyantás lett belőle a stég széléről. Nyilván nem fogok ebből sportot űzni, nem szórakozásból csináltam. De azt az egyszeri egy adagot bőven elbírja a víz öntisztulása. Természetes anyag, lebomlik.

aug. 9. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!