Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Írnátok véleményeket/tapasztal...

Írnátok véleményeket/tapasztalatokat a balatonalmádi-i Hotel Monopoly-ról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:

szia.korrekt,kedves személyzettel.nem elég színvonalas szerintem az árakhoz és az étel sem tökéletes.de almádihoz viszonyítva nem rossz.én nem élveztem a vendégszeretetüket,hanem ott dolgoztam és éltem még 1,5 éve.

a hely szép nagyon,van welness részleg is,vízparti sétára lehetőség.a kert nagyon szép.szerintem drága,úgy emlékszem pl.egy 1 ágyas szoba panorámával,18000ft/fő/éj.azért ezt az árkategóriát színvonalban nem érik el.

2010. máj. 24. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
teljesen jó hely, csak ne lépj bele a börtönbe, mert onnan csak egy 6-os dobással lehet kijönni.
2010. máj. 24. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Idén oda foglaltunk szobát és egy kicsit tartok még tőle, mert tavaly olyan helyen voltunk ami teljes mértékben kifogástalan volt. És ugye a jóhoz könnyű hozzászokni, ha az ember egy évben csak ezt az egy hetet tölti ténylegesen pihenéssel.
2010. máj. 26. 15:42
 4/8 anonim válasza:
én idén ott nyaraltam és nagyon tetszett. a személyzet nagyon kedves,nekem az étellel sem volt gond,jó nagy adagokat lehet kapni,a szobák tiszták,jó nagy udvara is van,szerintem jó hely :)
2010. aug. 19. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát mintha két különböző helyről beszélnénk. A végén mi is elmentünk. A balatoni panorámás szobánk ablaka 60x80 centis volt (egy vicc), a szoba hemzsegett a méretes pókoktól, nem tudták kicserélni a tollpárnát egy bármilyen szintetikus töltetűre (szerintem ez szégyen) és nagyon silány volt a reggeli, mindezt napi 23ezerért nagyon soknak tartottuk. Örülök, hogy legalább nektek tetszett, de mi soha többet nem megyünk vissza.
2010. aug. 19. 19:03
 6/8 anonim válasza:
a mi ablakunk nem a Balatonra nézett,hanem a teniszpályára,ott meg normális nagy ablak volt
2010. aug. 26. 12:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani, hogy szerencsétek volt, mert a mi "Balatoni panrámás" szobánkért még felárat is fiettünk a mondhatni semmiért.
2010. aug. 26. 20:04
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom, elérhető e még a kérdező, de előző évben, ami annyira szupi volt, akkor hol voltatok, és mennyibe került?!
2013. júl. 17. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!