Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nyugatibol Délibe melyik...

Nyugatibol Délibe melyik villamos, busz visz?

Figyelt kérdés
Metro nem érdekel, mert eltévednek!

2017. júl. 26. 23:06
 1/5 A kérdező kommentje:
ugy olvastam, hogy a 4-es villamos, ez igy van?
2017. júl. 26. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A 4-es/6-os villamos sajnos csak a Széll Kálmán térig visz el, onnan át kell szállnod egy másik villamosra. 61-esre, 56-osra v 59-esre. Azzal még egy megálló és erre új jegyet kell lyukasztanod. Metróval gyorsabb és egy jeggyel megúszod, mert átszállásnál nem kell újat lyukasztani. Szerintem nem tévednél el és bárki útba igazít, ha szükség van rá :)
2017. júl. 26. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A villamos szerintem gyorsabb, de drágább mint a metró.
2017. júl. 26. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az eltévedéstől félsz, akkor nem javaslom a 4-es 6-os villamos plusz 17-es, 57-os, 59-es kombinációt. Ott sokkal több esély van a tévedésre mint a metróban.

De szerintem be se kell menned a Nyugatiig és a Déliig.

Mivel helyismerettel nem rendelkezel, ezért feltételezem, hogy messzebbről érkezel. A Nyugatiba messzebbről érkezők Kőbánya-Kispesten haladnak át. Nos, ott kellene leszállni és átszállni egy Kelenföldre tartó vonatra. Mindössze 15 perc az út..

Ezt azért ajánlom, mert úgyis átutazol majd Kelenföldön, ha a Déliből indulsz... Tehát bemenni a Nyugatiig, majd átbumlizni a Délibe az cirka 1 órányi és 20 kilométernyi kitérő ahhoz képest, mint ha Kőbánya-Kispestről egyből Kelenföldre mennél. Szóval gondold meg.

Ha viszont a Délibe nem azért mész, hogy onnan vonattal továbbutazz, akkor bocs.

2017. júl. 27. 00:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A felszinen minsig sokkal konnyebb eltevedni, mint a metron...
2017. júl. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!