Mit mutatnátok Mo. -on külföldieknek?
Augusztusban elhívtam 3 német barátomat Magyarországra, akik még sosem jártak itt. Ti mit javasoltok? Programmok? látnivalók?
Tervbe van a Balaton véve, pontos hely még nincs hova (én Siófokra gondoltam) ill. Budapest.
Ha balcsi akkor én mindenképpen az északi partot mutatnám meg, Tihanyt és Füredet. Utána Tihanyból át tudtok kompozni a déli partra.
Budapest mindenképp rajta lenne az én listámon is, esetleg Eger, Sopron, Hortobágy.
Budapesten meg lehetne mutatni a sok retkes hajlektalant es ciganyt, a mocskos belvarost, AZ osszeszart, huguozott es hanyt utcakkat, es ezzel ki is merulne Budapest latnivaloja.
Balatonon AZ eszaki reszre vinnem, Tapolca kornyekere.
Bp - a 4-es által leírtakon kívül: vár - és a környező utcák, Citadella, Vajdahunyad+Hősök tere, Aquincum, Margitsziget, Libegő... sok minden van ott :)
Ha Balcsi, akkor Badacsony! - bortúra :D, de a "hegy" is gyönyörű, vagy Szigligeti vár.
Az a szörnyű, ohogy a négyesnek amúgy teljesen igaza van!
Megdöbbentő, milyen piszoktenger a fővárosunk telis-tele csövessel, de nem is nyóckerben kell nézelődni :)
Ha fiatalok és bulizósak, akkor Siófok, Pesten a belváros éjszaka, romkocsmák, bulizóhelyek, Várkert Bazár, ilyesmik.
Ha nyugisabbak, kirándulósak, akkor Siófok helyett Tihany vagy Badacsony, Pesten meg János-hegy, Vár, Hősök tere, múzeumok stb.
Valaki írta Hortobágyot, de azt én nem javaslom. Órákat autózol érte és igazából nincs ott semmi.
Akkor már inkább Velencei-tó vagy Dunakanyar vagy Rám-szakadék. Ezek közel vannak Pesthez, bár nem derült ki, hogy hol fogtok megszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!