Emberek ennyire szegények hogy nyaralásra sem telik?
Figyelt kérdés
Idén ti hova mentek/mentetek?
Ha érdekel én is elmondom
2017. júl. 22. 17:39
1/15 anonim válasza:
Igen, vannak így, nem is kevesen.
2/15 anonim válasza:
Többen vannak olyanok, akiknek nem telik nyaralásra, mint akiknek telik.
3/15 anonim válasza:
Mi az hogy még nyaralásra sem. Nyaralás egy elég sokadlagos dolog egy átlag magyarnak. Voltak idők amikor persze mentek devizahitelből, de azoknak az időknek vége.
4/15 anonim válasza:
Nekem telik rá, de inkább másra szórom a pénzt, túl drága egy nyaralás viszonyítva.
5/15 anonim válasza:
Én havi félmillát keresek és még így sem telik egy rendes nyaralásra, akkor kíváncsi lennék, hogy egy szalag mellett 80 ezret keresőnek mégis miből telne.
6/15 anonim válasza:
Dél-Olaszországba megyünk 3 hét múlva, plusz Gyulára jövőhéten egy hétvégére.
De minden ismerősöm, kollégám volt/megy szinte nyaralni, és Facebook is tele van nyaralós képekkel, én nem tapasztalom, hogy ennyire nem menne senki..Pedig nem felsőbb körökben mozgok.
7/15 anonim válasza:
Vannak sokan akiknek nem telik, vagy csak szezonon kívül egy hétvégére. És van aki nem igényli, vagy nem annyira hogy emiatt más dologra ne jusson (felújítás, hobbi stb).
8/15 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló!
Igazad van én is látok ilyeneket de én sem tudom felfogni hogy miből!
2017. júl. 23. 12:56
9/15 anonim válasza:
Magyarországon kétféle ember van.
Az egyik csak panaszkodik, a másik meg nyaral!
Bocs.
10/15 anonim válasza:
"Én havi félmillát keresek és még így sem telik..."
Majd fog telni rá, ha nem csak meséled, hanem a valóságban is megkeresed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!