Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Elutazok 1hétre mit kellene...

Nekedcsakvalaki kérdése:

Elutazok 1hétre mit kellene vinnem?

Figyelt kérdés

Tudom most az jönne,hogy irjam össze egy papirra vagy,hogy miért töletek kérdezem.Mindig összeírom egy papirra,hogy mit kell vinnem,de valamit biztos,hogy elfelejtek ezért megkérdezem.

1hétre utazok el táborba,ahol ott is kell aludni.Remélem tudtok segíteni,mert nem szeretnék úgy elmenni,hogy elfelejtettem valami fontosat.

A válaszokat előre köszi!

2017. júl. 7. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem küldtek listát? Csak mert lehet hogy kell olyasmi, ami amúgy nem (ágynemű/hálózsák, evőeszköz, zseblámpa, első napra kaja stb).

Ruhán, fürdőruhán kívül

Tisztálkodószerek (tampon, betét)

Naptej, szúnyogriasztó, ragtapasz, ha kell akkor gyógyszer, esőkabát

Iratok, pénz, toll, olvasnivaló, kártya

0.5l víz

2017. júl. 7. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem küldtek listát,de remélem biztos nem felejtek el semmit.Mndig félek,hogy valamit kihagyok ezért mindent bepakolok még azt is amire egyébként sincs szükségen és csak elcipelem XD
2017. júl. 8. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ruhakat ne vidd tulzasba, es biztonsag kedveert rakj be valami melegebbet, ha rossz ido lenne. Furdoruha, ha mentek olyan helyre.

Telefontolto, fogkefe, fogkrem, tisztalkodo szerek (tusfurdo, sampon, balzsam), pizsama, fesu, hajgumi, par cipo.

2017. júl. 8. 02:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Huhh.....köszi a töltöt majdnem elfelejtettem
2017. júl. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!