Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Soknak számít Budapesten ez...

Soknak számít Budapesten ez az ár egy vacsiért, vagy csak számomra sok?

Figyelt kérdés
Ukrajnából utaztam fel Pestre. Vacsorahelyeket kerestünk, ès ami nem Mc Donalds volt, az kb 6-7 ezer volt. Ez normális árnak számít ott? Vagy vannak olcsóbb helyek is?
2017. jún. 30. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi -időnként- ide járunk. Óriási választék, minőségi ételek, és kulturált környezet.

Annyit eszel amennyi csak beléd fér, és csak 1.600 Ft-ért.

(Az Örstől a busz 20 perc alatt kihoz ide.)

[link]

2017. júl. 1. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
egy kifőzdében 1200-1500ért meg lehet kajálni, középkategóriás étteremben ennek a duplája, a határ pedig a csillagos ég, a csillagos étteremekbe eleve 35-50e között van a beugró.
2017. júl. 1. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Aki a trófeát meg ezeket az ipari kajáldákat ajánlgatja, az sem evett még talán normális étteremben. Nyilván ha szét akarod zabálni magad, mint egy proli, gyenge-közepes kajákból, akkor jó választás.
2017. júl. 1. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Mert te azt hiszed, hogy minőségibb kaját kapsz akkor, ha vacsorád számlája tartalmazza a séf családjának az olaszországi nyaralását is?!

Napi szinten főzök, ezért pontosan tudom, hogy mennyiből lehet előállítani egy minőségi ételsort.

Viszont az nem mindegy nekem vendégként, hogy 100%, 500%, avagy a csillagos ég a haszonkulcs!!

(Dolgoztam étteremben. Bocs.)

2017. júl. 2. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Pontosan TUDOM, hogy számos helyen jobb minőségű és jobban elkészített ételeket kapok, mint a vacak trófeában.

Tapasztalatból.

Ha neked a trófea a csúcs és afölött már nincs minőségi váltás, akkor te nagyon nem azokban az éttermekben DOLGOZTÁL, amelyekbe én JÁROK.

2017. júl. 2. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!