Budapesten ti mit néztek meg?
Már jártam többször is.. most inkább szórakoznánk NAPPAL nem ivas..csak mászkálni el lenni..18ak vagyunk. Lányok fiúk vegyesen, de nem oda valók vagyunk.. Valami könnyen megközelíthető? :)
Köszi előre is :)))
Attól tartok, eltérő ízlésünk miatt, amit én megnéznék, ahol én szórakoznék, titeket nem érdekelne, tehát rossz tanácsot adnék.
Hogy kinek mi a jó, az az érdeklődésétől függ, tehát itt a fórumon csak rosszabb felsorolásokat kaphatsz, mintha vennéd a fáradságot, és akár itt az interneten rákeresnél.
Egyrészt keress vissza, sokszor felmerül ez a kérdés. Másrészt akkor tudnának segíteni, ha leírnád, mi érdekel titeket.
Kiindulásnak ez a cikk és maga az oldal jó: [link]
Hát, hogy mikor jöehetek végre vissza :D
Egyébként bár, kiülős helyek, Margitsziget, Kopaszi-gát, ha estig lesztek, Budapest Park (háth van jó koncert).
Szórakozni nappal nem lehet, estefelé a Gozsdu? (nem tudom leírni) udvar, Király utca jó helyek.
csak ajánlani tudom én is, ha már minden túrista oldal ezt teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!