Van ezekkel a kis utazgatásokkal valami baj?
Figyelt kérdés
Hogy időnként az én unalmas lakhelyemről elutazok két magyar város közül valamelyikbe, hogy ott kiránduljak, megismerjem a várost. Komárom megyéből Veszprémbe és Székesfehérvárra, mindkettő eléggé tetszik, jó ott lenni. De van ezzel valami baj, hogy időnként elmegyek oda kicsit kirándulni?2017. máj. 4. 18:14
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, unalmas is mindig otthon ülni... Én is egy kisvárosban nőttem fel, gyakran mentünk Pécsre nézelődni, vásárolgatni, az volt a legközelebbi nagyobb város.
2/6 anonim válasza:
Hát elég gáz, de ha neked jó, menj csak.
3/6 anonim válasza:
Miért lenne baj? Ha te jól érzed magad,ne érdekeljen mások véleménye. Jobb,mint otthon ülni és unatkozni.
Ha nem lenne senkim,és otthon unatkoznék,simán felülnék random vonatra és vonatoznék,leszállnék valahol,aztán visszaszállnèk. Nincs ezzel semmi baj.
4/6 pptomi válasza:
Mások is ezt teszik üdülés, nyaralás címszóval.
5/6 anonim válasza:
Dehogy van, mi Pestről majdnem minden hétvégén elmegyünk valahová egy napra, reggel megyünk este jövünk.
Most éppen vár és kastélytúrán vagyunk, minden hétvégén máshová....sztm azzal van baj ha valakinek nincs igénye az új megismerésére.
6/6 Márciuska válasza:
Miért lenne? Nem is értem, valakinek ez nem tetszik az ismerőseid közül, és megszólt? Mert akkor eléggé sajnálom szegényt. Én ahányszor csak tudok, elutazok szombaton valahová, ahonnan még aznap este haza tudok jönni, sétálok a városban, fagyizok, megnézek egy múzeumot, vagy csak úgy fotózok. Veszprémben és Székesfehérváron is jártam, és gyönyörű város mindkettő, teljesen igazad van, hogy oda mész. Mindkét helyen annyi a látnivaló, hogy évekig lehet oda járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!