Telefonon keresztül vettem utazást jol tetten?
Megnéztem az oldalt létezik , es a meglevő árral olcsóbban tudok utazni mert partnercégekek az utazási irodával !
A fiamnak fenntartása van , jogos?
Valaki nagyon hülyének nézett téged, és már ne haragudj, de az a gyanúm, okkal tette.
De igazsága vagyon, mert a római kor óta tudjuk, vigyázzon magára a vásárló. Te nem vigyáztál, beugrottál egy üzletbe, amiről valaki azt állította neked, tuti.
Ha esetleg válaszolnál a kérdéseinkre, hogyan fizettél, mit vettél, mennyiért, milyen feltételekkel, adhatnánk még pár tippet, amivel talán jobban járnál.
De ha mész a magad együgyű feje után, akár még nagyobb baj is lehet a dologból.
.... főleg,hogy kitől és kire hivatkozott? Mailba kaptál igazolást vagy valamit?
Áruld már el hová és mennyiért vetted? De szerintem ez kamu! :D
Az a helyzet, hogy az ezen az oldalon válaszolgatók, igencsak képben vannak az olcsó utazási lehetőségek tekintetében.
Vagyis akik nálunknál olcsóbban jutnak el az adott helyre az már csalnak, vagy festik magukat.
:)
Ehhez képest egy telefonos "tuti olcsó ajánlat" -amennyiben valós-, csak az adott utazási iroda eredeti áránál lesz olcsóbb, ami -valószínűleg- így is a duplája lesz, mintha magának szervezné meg az ember ugyanezt az utat.
14-esnél van a pont! :)
De sztem ez kamu kérdés! :D
Ha persze kamu kérdés ....
Nem gondolom h sértegetés utan ide kellene jönni .Nem tudom egyesek mit képzelnek magukról h együgyűnek nevezze a másikat ????
Amig en nem teszem ezt addig elvárom mas sem tegye ezt persze élőben mar nem lenne ekkora a szája az ilyennek
Egyértelműen a bankkártya adataim nem adtam ki hiszen nem is kérték el , " tuti olcsó ajánlat pedig szinten nem volt. Ez egy ajánlat amivel vagy el az ember vagy nem.
A fizetésnél kikuldenek ezzel kapcsolatosan mindent es utalással rendezem
Akinek pedig az a feszültség levezetése h másokat olt amikor ilyennel hívják annak szintúgy gratulalok. Mi értelme van a masik embert bántani ? Semmi . De másnak az okoz örömöt ha masik embert bánt es leolt " mert feszultseglevezetonek nem rossz"
Felhívtam az utazási irodát időközben megerősítette amit mondtak nekem korábban elmondtam a felelmeim is .
Es megegyszer kerek mindenkit a trágár kifejezést hanyagolja !!! Mert undorító , mert sértő es értelmetlen !
Én óvatos duhaj vagyok. Ha valaki jó üzletet kínál, főleg ha csak nekem, csak most, akkor én azt szépen megköszönöm, és nem kérem, majd azonnal leteszem a telefont.
Kíváncsi lennék arra, hogy jó üzletet köttöttél-e, vagy csalók áldozata lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!