Àprilis végén milyen helyszíneket járnátok be egy 6 éves kislánnyal Magyarországon?
Figyelt kérdés
Sajnos a nyáron kilöve a szabi.. (közölte velem tegnap a fönököm) de céges autó és benzinkártya rendelkezésre áll, ami pozitívum..
5 napból áll majd körutazás..
1.nap Szalajkavölgy és Eger lenne..
2.nap Nyíregyháza állatkert..
3.nap valami élményfürdö, ahol közepes méretü csúszdák is vannak (még kutatom melyik lenne a megfelelö..)
4. és 5. napra sajna nincs semmi ötletünk.. szívesen boboznánk vagy valami izgiset csinálnánk :o)
Köszi elöre is a tippeket!
2017. ápr. 14. 00:27
1/3 anonim válasza:
Pl. Miskolctapolca, ott van bobpálya is.
2/3 A kérdező kommentje:
Ott voltunk tavaly és hihetetlen rossz a fürdö.. se egy csúszda, se semmi ilyesmi.. hideg a víz, hideg a barlang, 5 perc alatt körbejárható medencék..
2017. ápr. 16. 19:45
3/3 anonim válasza:
Kalandpark,hajókázás,várlátogatás,bob,esetleg Aggteleki cseppkőbarlang(mindenki dícséri hogy milyen csodálatos bárnekem egyáltalán nem tetszett,de azért ideírtam..),mozi/színház,játszóház(ugrálóvárral,labdamedencével).
Kifogytam az ötletekből, de remélem tudtam segíteni :).
Jó kirándulást!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!