Balatonon jó apartman, ami igényes és medence is van hozzá? Ajánlanátok? Linkkel
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 14:19
1/5 anonim válasza:
balatonnál medence? az meg minek?
2/5 anonim válasza:
Ezt én sem értettem soha.
Viszont Google a barátod, segít.
3/5 A kérdező kommentje:
mert gyerekekkel megyünk és nem mindig mennénk a partra
2010. máj. 10. 14:44
4/5 anonim válasza:
Ne keressetek medencés szállást.Mi is gyerekkel megyünk,és voltunk.Eddig mindig külföldre akartunk menni,és mentünk is.De a 3 éves fiamnak nem tettszett a sós víz,amikor a szemébe ment.Két éve mentünk először a Balatonra,mert ajánlották Balatonlellét.Itt homokos a part.És sekély a víz.Nem lehet azóta kihúzni a vízből.Felnőttek nem nagyon tudnak úszni benne úgy 50-100 méterig,mert olyan sekély a víz.De aki gyerekekkel megy,csak ajánlani tudom.Van játszótér a strandon,és nem is drága.Féláron kapsz apartmant,ahol nincs medence.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok!
Mi ide megyünk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!