Balaton partján melyik városba érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
Debrecenből mennénk vonattal és ott is utána már csak gyalog tudnánk közlekedni. Esetleg nem tudnátok konkrét szállást? Ketten mennénk a párommal szóval egy 1 szobás kiadó ház pont megfelelne ami nem drága mert nekem még nincs keresetem mert tanulok. Ja és kb 4 napra mennénk.2010. máj. 9. 15:52
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen céllal mentek. Ha bulizni akartok, akkor Siófokra menjetek, mert hatalmas éjszakai élet van ott nyáron, viszont ha fürödni, kirándulni kartok inkább, akkor az északi partra érdemes menni
2/8 A kérdező kommentje:
Inkább csak kikapcsolódni mennénk és ahol csak kettesben lehetünk mármint sem család, haverok...inkább ilyen céllal.
Nem tudnátok valamerre olyan szállást ami kijönne 2-3 éjszakára max 10-12 ezerből/fő???
2010. máj. 9. 16:35
3/8 anonim válasza:
itt érdemes megnézni, vannak olcsó apartmanok
4/8 anonim válasza:
helység szerint is tudsz keresni
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. máj. 9. 16:48
6/8 anonim válasza:
mi is a zimmerinfon kerestünk szállást. szerintem elég drágák, egy este egy főre minimum 2000 ft, de általában 3000 körül vannak. most még nincs nagy tömeg a Balcsin, hétvégén van ,,mozgás", de hétköznap..úgy tűnik még nem indult be a főszezon.
7/8 anonim válasza:
ha csak kettesben kikapcsolódni akartok, Tisza-tó vagy alsónánai víztározó (kedvenc strandom)
8/8 anonim válasza:
Keszthelyre érdemes lenne elmenni, főleg a kastélyba, de vannak nagyon cunci múzeumok is ( egyszer voltunk csokimúzeumba.. maga a menyország) ha csak fürdeni akartok akkor Fonyód vagy bármelyik település, bulizni Siófok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!