Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most először utazunk wellness...

Most először utazunk wellness hétvégére a férjemmel és nem tudom mit illik és mit nem. Mórahalomra megyünk az Elixír hotelbe. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Minden évben nyaralunk, de eddig mindig magánszálláson voltunk. Olyanra vagyok kíváncsi, hogy illik-e adni a recepciósnak, vagy a londínernek pénzt. Milyen ruhában illik lenni? Mit érdemes betartani, hogy ne lógjunk ki a vendége közül. Igazából csak pihenni szeretnénk és 2 napot együtt lenni. :)

2017. jan. 23. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Félreértetted!

Ilyen az, amikor a PROLI nyugdíjas akciókra megy! Nem érted?? Én nem tehetek róla. Nem azt mondtam, hogy nyugger vagy, ne képzelődj.

2017. jan. 28. 00:31
 12/14 anonim válasza:
100%
Kedves utolsó nem nyugdíjasoztad le, de a proli szót ráértetted... az se túl hízelgő
2017. jan. 30. 08:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Na milyen volt a wellness?
2017. szept. 17. 21:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a kérdést! :) Minden nagyon szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. Minden félelmünk alaptalan volt, mindenki nagyon kedves volt. Gyorsan rájöttünk mit hogyan kell. :)
2017. szept. 18. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!