Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek a Thermal...

Mi a véleményetek a Thermal Hotel Visegrádról?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Az értékelés pontszámára kattintva (mesés, 8,7) elolvashatod mind a 393 értékelést - lényegesen szélesebb körű, átfogóbb képet kapsz róla, mintha itt kérdezel :-)

Manapság már szinte minden oldalon az értékelésre kattintva elolvashatók a vélemények... akár pl. webáruházról, akár szállásról van szó.

2016. dec. 27. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is azt ajánlanám, amit az első válaszoló mondott, nevezetesen merj a nagy értékelő oldalakra hagyatkozni. Az itt válaszolók nem igazán reprezentatívak, voltunk néhányan akik megszálltunk ott.

Aztán még mindig jobban játrsz, ha a nagy tömeg alapján ítélsz, mert nekem például kifejezetten gagyinak tűnt. Nem a panoráma, nem az ágyak/szobák minősége, nem a kaja. Mindegyik fantasztikus volt. Tényleg.

Viszont egy életre ment el a kedvem a gagyi magyar welnesstől azon a téli napon, mikor minden vendég a wellnesben unatkozott. A medencében mozdulni nem lehetett, a szaunában meg úgy ültünk, mint a heringek. Soha többé nem szeretnék olyan helyre menni, ahol a szomszéd fekete autós sznob rám csöpögteti az izzadtságát.

Ez a hely olyan volt.

2016. dec. 27. 21:00
 3/3 tamkristóf válasza:

Sztem nagyon jo hotel...

Olyan időszakokban kell menni mikor nincsenek sokan...

Tényleg akkor élvezni lehet igazán...

2016. dec. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!