Hány belső medencéje van a tiszafüredi termálfürdőnek? Milyen plusz szolgáltatásai vannak?
Én sokáig a mellette levő faluban éltem, illetve a családom még most is ott lakik, következésképp sokszor megfordultam/megfordulok T.füreden.
Nos, egy db belső medence, nagyon meleg, és kész. Ha azóta nem építettek, de szerintem nem. Ha olyan medencére gondolsz, amiben kezeléseket is végeznek, akkor arról nem tudok, de lehet, hogy van, viszont csak kicsike lehet.
Ha gyógyvizes kezelésre készülsz oda, simán csak nyaralni, és mindegy a hely, akkor inkább Hajdúszoboszlót ajánlom, ott jóval több szolgáltatás, medence található!
Amúgy Tiszafüred is kellemes hely, de nem kiemelkedő a gyógyvizes turizmus.
A fedett részben van egy medence meleg vízvel, a külső részen pedig egy nagyon hideg úszómedence, meg egy közepes melegségű "pancsoló" amiben gyerek-felnőtt egyaránt jól érzi magát. Ja, és egy tényleg gyerekeknek való medence. Nem tudom, a külső medencék ilyenkor is üzemelnek-e.
Most, októberben már a fedett meleget ajánlom. Elég meleg, én épp ezért nem szeretem, 20 perc után nyomja a szívemet, de egyébként jó a vize. Masszázs, stb. vannak, illetve egyéb kezeléseket is végeznek.
Hosszú hétvégének teljesen tökéletes hely Tiszafüred, nyáron a Tisza-part is rengeteg embert vonz. Érdemes lesz azért oda most is lesétálni.
Jó pihenést és feltöltődést kívánok!
Kedves kérdező!
Hogyan tetszett Tiszafüred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!