Hol lehet viszonylag olcsón téli üdülésre elmenni 1-2 napra 2 felnőttnek?
Figyelt kérdés
Apámnak és barátnőjének szeretnék 2 napra 2 helyet foglalni valami téli üdüélsi helyre, viszont fogalmam sincs, hova érdemes elmenni és mik a normál árak. Nem a luxust akarom megfizetni, diák vagyok, de szeretnék segítséget kérni, mit lenne érdemes megnéznem.2016. dec. 9. 01:02
1/5 anonim válasza:
Hát ehhez azért tudni kéne, hogy:
- wellness vagy síelés érdekli őket?
- városlátogatás vagy pihenés?
- külföld vagy belföldben gondolkodsz és végül,
- hogy milyen összeget szánsz rá, kb?
2/5 anonim válasza:
Ja, és nem utolsó szempont, hogy MIKORRA? Mert a karácsonyi, szilveszteri időpontok kb már be is teltek sok helyen - ráadásul sokkal drágábbak, mint pl. egy január.
Egyébként Lealkudtuk.hu-n, BónuszBrigád-on, Jófogáson, Vaterán tudsz nézelődni ilyeneket.
3/5 anonim válasza:
A kuponos oldalak általában jók, helyileg én a fürdővárosokra gondolnék elsőnek: Hévíz, Hajdúszoboszló, Sárvár, ilyesmik. Sopron is jó lehet, át lehet ugrani Ausztriába, legalább látnak havat :D.
4/5 A kérdező kommentje:
welness, városlátogatás, pihenés-re gondoltam. Síelésre semmiféleképpen nem.
Esetleg egy ilyen erdei kilátás, vagy fürdők, valami hasonlóra gondoltam.
Köszi az eddigieket, meg fogom nézni.
Ha valakinek van még egyéb ötlete/tanácsa, szívesen fogadom :)
2016. dec. 9. 22:28
5/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy januárra, mert gondolom a decemberi helyek beteltek.
2016. dec. 9. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!