Érdemes úgy dolgoznom menni pestre 2 napra hogy nincs szállásom?
Figyelt kérdés
Nos a mondoconon dolgozom de nem annyira van szállás leheőségem.
Így azt kérdezném mivel lehetne a egész estét eltölteni budapesten?
Ti mit tennétek? menni muszáj de szállás nuku.
én meg azt gondoltam akkor el leszek egész este valahogy de még másnap is mert este már nem megy vonat nekem haza.
A minimum hogy rohadtul melegen fogok öltözni a éjszakázások miatt.
2016. dec. 7. 19:03
1/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vallalnam be ezt lanykent egyedul. Vannak szallasok 3000-4000 forinttol is (airbnb pl.).
2/8 A kérdező kommentje:
kerek 4 ezrem van. oda vissza megjárom a fizetés el lesz 10. csak hát minden szállás ami olsó betelt és már csak drágák vannak o.o engem annyira nem zavar el vagyok egyedül is pesten akár egész este is csak van e olyan hely ahol el lehet kicsit lenni melegedni hogy ne 9 órán keresztül a hidegben legyek.
2016. dec. 7. 19:17
3/8 anonim válasza:
Hát ezt biztos nem vállalnám be. Nincs valami haver aki segítene? Kérdezd meg Facebookon.
4/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim :D magányos ember vagyok így mindíg is egyedül vagyok :P nekem mindegy megcsináltam úgy a utvonaltervezetemet hogy kibírok egy napot alvás nélkül. majd hazajövök másnap este 11kor és alszok a buszvégen mé g haza nem érek mert csak 3 órával később indul busz :D
2016. dec. 8. 14:43
5/8 anonim válasza:
Biztos van valami szállás budapest agglomerációjában, keress last minute szállást.
Egyébként hány éves vagy? 16 vagy 20?
6/8 anonim válasza:
Menj be valami gyorsétterembe vagy benzinkútra ami nyitva van éjjel is.
7/8 A kérdező kommentje:
Vegulis el voltam. Villamossal utazgattam 4-5 orat aztan a parlament környékén sétálgattam vegul leültem olvasgatni a keletiben.
2016. dec. 11. 22:07
8/8 anonim válasza:
De a téli MondoCon nem egynapos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!