Olcsó szállás Szolnokon, akár kollégium?
Figyelt kérdés
Olcsó szállást keresek Szolnokon, kollégium is jó lenne!
1 fő, 1 éjszakára, semmi extra feltétel nélkül.
Köszönöm a segítségeteket.
2010. máj. 1. 17:26
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, utánanézek.
2010. máj. 3. 10:31
3/8 anonim válasza:
Dejó!
Én pont szolnoki vagyok.
Nemtudom kollégiumban lehet-e szállást megoldani. De van egy pár kollégium (akár magánkézben is).
És van a tiszaligetben ahol mára már Campus áll, egy sok kis faházas túrista szabadidőközpot féleség. Oda tuti lehet menni. De ha szeretnéd utánnanézek Neked, neten.
4/8 anonim válasza:
A szolnoki turisztikai központ linkje:
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
Holnap felveszem velük a kapcsolatot, és majd megírom, hogy mire jutottam.
2010. máj. 3. 16:53
7/8 A kérdező kommentje:
A turisztikai központban sikerült szállást kapnom. 1800Ft/éj összegért. Szerintem egész jó ár.
2010. máj. 5. 12:56
8/8 anonim válasza:
Voltam a turisztikai központban megszállni, és katasztrófáisak a körülmények, a meleg víz langyos, nem kapsz se törülközőt, se szappant. Az ajtókat alig lehet becsukni, undorító a zuhanyzórész, a barátnőm le se zuhanyzott ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!