Kevin Kevin kérdése:
Eladnám az autómat, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok,pár hete vettem egy autót és mostanra annyi baj van vele hogy már nem akarok tovább foglalkozni vele és eladnám.Biztosítást kb 1-2hete kötöttem rá,pár napja irattam a nevemre.Mit tudnék csinálni hogy megváljak végre ettől az autótól minél hamarabb?2016. nov. 25. 11:59
1/4 anonim válasza:
Úgy érzed, átvertek? Az eladót keresd meg, elvileg vissza kellen vennie, ha olyan a helyzet. Ha nem ezt az utat választod, hírdesd meg és kész. Mi a gond ezzel?
2/4 anonim válasza:
Jól írta az előző, hogy menj vissza az eladóhoz.
Ugyanis ha így továbbadod, az új tulaj nálad veri majd az asztalt ha ledöglik.
Kivéve, ha te is találsz egy palimadarat...
3/4 anonim válasza:
hát legjobb az lenne ha jogi uton rendeznéd.mert ha te is igy adod tovább a probléma nem szünik meg .mert az uj vevö rajtad követelődzik majd próbálj az eladóval dülöre jutni
4/4 mikeXxX válasza:
hasznaltauto.hu
jofogas.hu
racingbazar.hu
csak pár tipp !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!