Magyarországon hova érdemes menni adventi vásárra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mivel maradt még jópár nap szabin-tavalyi évhez hasonlóan-szeretnénk 1/2 éjszakára elutazni vhova.
Magyarországon hova érdemes menni december elején,hol szép pl.az adventi vásár?
Győr,Szeged?
Ki,merre járt milyen tapasztalatok vannak?
Pestiek vagyunk ez kiesik.Tavaly Bécsben voltunk,nagyon szép,de elég drága is,és mivel tavaly ott voltunk idén nem oda mennénk,hanem országon belül vhova.
Köszönöm a válaszokat
2016. nov. 13. 19:40
1/5 anonim válasza:
Győr, Sopron, Szeged
De hó nélkül egyik se az igazi :(
2/5 A kérdező kommentje:
Hát tudom,de azt nem tőlünk függ:)
2016. nov. 13. 20:24
3/5 anonim válasza:
Pozsony még belefér? Mert az idén a várban is terveznek vásárt, biztos nagyon jó lesz.
4/5 anonim válasza:
Egert kifelejtettem! De a Balaton is nagyon szép télen is: Keszthelyen pl. klassz múzeumok vannak.
5/5 anonim válasza:
Ezt nem ide akartam, elnézést. Az adventi vásár pl. Székesfehérváron szép a püspöki palota udvarán. Vagy Győr. A debreceni sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!