Mennyi költőpénzt vigyek 2 napra Szentendrére?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és osztálykirándulásra megyünk szentendrére. kb mennyi pénzt vigyek magammal?2010. ápr. 28. 21:09
1/5 anonim válasza:
szerintem 2432 forintot vigyél, annyi biztos elég lesz...
2/5 anonim válasza:
attól függ. milyen programok lesznek, hol esztek, viszel-e magaddal enni/innivalót, stb...
3/5 anonim válasza:
Hát én 3000-et se költenék el szerintem, de max. 5000-et vinnék, amit azzal az ürüggyel kérnék el a szüleimtől, hogy úgyse fogom elkölteni, de jó érzés, ha nálam van... Többet nem érdemes a kacatokra költeni, ott minden drága, mert a külföldi turisták drágán is megveszik. Persze, ha jó az anyagi helyzetetek, és megengedheted magadnak, hogy minden boltban vegyél valamit, akkor vigyél többet...
4/5 anonim válasza:
3-4000 simán elég...gondolom viszel magaddal valami enni/inni valót ha mégse akkor 3000 simán kell...
és ha ajándékot is szeretnél mondjuk a szüleidnek vagy valami akkor 4-5000...
5/5 A kérdező kommentje:
oksi köszi 3600-at viszek
2010. ápr. 29. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!