Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Keleti pályaudvaron lehet...

Keleti pályaudvaron lehet pénzt váltani?

Figyelt kérdés
Van pénzváltó? illetve megéri? nem vernek át?
2016. okt. 25. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet.

Van.

Nem.

Nem.

2016. okt. 25. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a hivatalos valutaváltótól veszed, akkor nem vernek át, de ha az előtte ácsorgó figurától, akkor nagy valószínűséggel igen.

És pályaudvaron mindig rosszabbul váltják, mint más helyen.

Nem tudom, merre mész, mit csinálsz, de a körúton rengeteg hivatalos váltó van és elég jól váltják.

2016. okt. 25. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
A Baross téren elég sok pénzváltó van. nekem a 24-es végállomásától nem messze levő pénzváltó jött be legjobban. Az utca szintjétől lefelé kellett menni. Azt hiszem a troli megállójánál. Hivatalos váltó, nem ver át, ki van írva az árfolyam.
2016. okt. 25. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom menj le a Blahára, ott jobbak a váltok. A Keletinél is van, de bent az állomáson elég gyenge az árfolyam a kint a Baross téren pedig magas a kezelési költség.
2016. okt. 26. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a Blaha Lujza tér közel van és sokkal jobban jársz, mint a Keletiben vagy a környékén.
2016. okt. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!