Hová menjünk nyaralni, ha zöldbe vágyunk? Fát, füvet, tavat szeretnénk látni!
Tényleg jó ötlet a Balaton, köszi! Nem is voltam még az északi partján! Nézek is szállást! :)
Bélapát is tényleg szép, most Egerben lakunk. :)
Utolsó vagyok... Szlovákia tekintetében én a Tátrába mennék
ott gyönyörű és igazán eldugott helyeket is találni kis hegyi tóval, de a "Slovenský raj"-t sem szabad kihagyni. Rengeteg útvonaluk van, nekem biza remegett egy-két helyen a "bugyim", de mondjuk én olyan emberke vagyok, aki jobban szereti az ilyen túrákat, mint az erdőben sétálgatóst naphosszat. Sajna azt kicsit unalmasnak találom. Kis ízelítő:
Szerintem egyszerűen gyönyörű és óriási élmény. Ja és azzal ha befizeted a jelképes összegű belépőt, biztosítják is hogy helikoptert küldenek érted, ha valami baleset történik. Ne történjen, de egy ilyen helyen azért ez fontos szempont szerintem.
Utolsó vagyok... No igen, meg is akartam jegyezni, hogy ha pici gyerkőccel mentek, akkor ezek nem túl előnyös útvonalak, de Szlovákiában pl a szlovák paradicsomban és a Tátrában is találni kicsit nyugisabb túra útvonalat. (Persze Magyarországon is, de mint említettem, én ezeknek a kirándulásoknak nem igazán vagyok a híve, így túl sok helyet nem tudok, pláne ami nem a Mátrában van:))
Amúgy az ilyen útvonalakon sok embert látni speciális hátizsákkal, amiben a gyerek ücsörög :) Természetesen nem mindegy milyen pici a gyerkőc (túl kényelmes sem lehet cipelni felfelé a létrán), de pár év múlva majd ha már ő is mászhat szerintem érdemes végigmenni valamelyiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!