Puliszkas kérdése:
Merre mennél fürdeni télen?
Figyelt kérdés
Minimum tíz fős családi találkozóra indulnánk valamikor a téli szünetben.Több korosztály,viszont a fürdés az általános kedvenc.Budapesttől inkább kelet felé mondanátok tehát olyan helyeket,ahol a pancsolóhely érdekes nagymamától kamaszig,van pár látványosság vagy programlehetőség a környéken a sétálósabbaknak?Gyula és Hajdúszoboszló kivételével,ott már többször voltunk.2016. okt. 10. 07:45
1/5 anonim válasza:
Én Tatabányát mondtam volna, ha nem lenne kikötés a kelet fele. Ott van bent csúszda a gyerekeknek, van jakuzzi, meleg vizes medence, babaúsztató medence. Sétálni meg fel lehet menni a turulhoz, vagy a szelim barlanghoz vagy a Ranzinger Vince kilátóhoz. A tatai tó sincs messze.
2/5 aHermann 

válasza:

Szia!
Ha kamasz a legkisebb (bár jó lenne tudni, hány éves), akkor azért több a lehetőség.
Kecskemét, Szeged, Eger, Mórahalom (Szegedtől nincs messze), Debrecen, Miskolc - Lillafüred, Demjén - Egerszalók (Eger környéke).
(Miskolctapolcán a Barlangfürdő lett az év fürdője)
Mondjuk siessetek a foglalással,hogy jó szállást fogjatok ki (most még előfoglalási kedvezmény is lehet).
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Hát megnézem Tatabányát is ha így ajánlgattad,kíváncsivá tettél.Azért zártam ki a nyugati részt,mert egy részünk Budapestről,a többiek a keleti határ mellől jönnének.Ezért lenne kényelmesebb valahol középúton találkozni.
2016. okt. 10. 14:45
4/5 A kérdező kommentje:
aHermann A kamasz 11 éves.Demjén-Egesrszlók a nyáron lett kipipálva,tényleg jó helyek és lehet,hogy végül oda megyünk,de szerintem felháborítóan drágák,már ami a belépőket illeti.Miskolctapolca pedig egyáltalán nem méltó arra a címre,bár nem rossz hely,de a híre jól fel van fújva,éppen ezért eddig sokaknak csalódás.A többit megnézem,köszönöm az ötleteket,pontosan ezért sietek,hogy megfelelő feltételeket találjak még időben.
2016. okt. 10. 14:51
5/5 anonim 

válasza:

Nyíregyháza esetleg? Van múzeumfalu, állatkert a fürdő mellet; gyógyvíz, csúszda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!