Ha van bérletem, tényleg ingyenesen szállíthatom a kerékpárt a vonaton?
Figyelt kérdés
A MÁV oldalán olvastam, hogy "Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon! Érvényes bérlettel rendelkező utasuk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton."
Ez igaz lenne? Tehát ha holnap szeretnék vonaton biciklit vinni akkor csak mondjam, hogy van bérletem és díjmentes a kerékpár szállítása?
2016. szept. 23. 10:13
1/5 anonim válasza:
Mint ahogy te is írtad kell kérned egy ingyenes kerékpárjegyet. A bérleted önmagában nem elég.
2/5 anonim válasza:
Nem elég a bérletet felmutatni, nyilván statisztikai okokból, de kell ingyenes kerékpárjegyet kérned.
3/5 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy bemegyek, mondom, hogy egy ingyenes kerékpárjegyet kérnék és felmutatom a bérletem? Nem kell hozzá semmilyen egyéb kedvezményes papír?
2016. szept. 23. 10:59
5/5 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. Köszönöm szépen!
2016. szept. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!