Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ismerős valaki Nyíregyházán...

Ismerős valaki Nyíregyházán és a környéken?

Figyelt kérdés

2016.09.13-án utazunk a családdal Nyíregyházára, Sóstógyógyfürdőre nyaralni.

4 napot és 3 éjszakát fogunk ott tölteni szüleimmel.

Tud valaki mondani tippeket, hogy hol és mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni?

2016. szept. 11. 09:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk szívesen ismerkednék is egyébként :)
2016. szept. 11. 09:51
 2/7 anonim válasza:
Hali. Az állatkertet nézzétek meg, az majdnem egy teljes nap. Ezen kivul a varosban nincs olyan sok latnivalo. A kozelben vannak dolgok. Pl kocsival fel ora a Tiszadobi kastely. Nyiregyen meg ott van a szinhaz es egy muzeum. Ja meg soston van egy kalandpark es egy muzeumfalu is
2016. szept. 11. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Sóstón kalandpark, sóstógyógyfürdő, múzeumfalu, meg egy-két apróbb látnivaló,városon belül múzeum, templomok. viszont a legjobb az állatkert, ott tényleg nagyon sok minden van, európa egyik legjobb állatkertjének választották. Más nem nagyon jut eszembe most, a múlt héten sok program volt a belvárosban, mert Vidor fesztivál volt.
2016. szept. 11. 11:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Valaki valami egyebet még esetleg?

2016. szept. 11. 19:17
 5/7 anonim válasza:
Én azt ajánlom hogy sétálgassatok a városban. Például a Kossuth térre menjeten ki. Meg igy flangáljatok a városba nézzetek meg mindent ami a szemetek elé kerül.
2016. szept. 12. 06:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket is, de jöhetnek még tippek, hátha valakinek eszébe jut valami, ami másnak eddig nem volt annyira különleges :)
2016. szept. 14. 08:05
 7/7 anonim válasza:
Én például a megye 3/4 részében ismerős vagyok.
2023. szept. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!