Most hétvégén a Balcsi vize jó lesz? Megéri lemenni?
Figyelt kérdés
péntek estétől vasárnapig mennénk2016. szept. 7. 13:56
1/7 anonim válasza:
röviden: jó lesz.
hosszan: jó hideg lesz.
2/7 anonim válasza:
30° meleg és 22-24 °C vízhőmérséklet várható az alábbi időjárásjelentés szerint: [link] Szerintem érdemes menni, jó idő lesz.
3/7 anonim válasza:
A víz is jó lesz, ráadásul az északi parton akkor is van mit csinálni, ha nem tetszik a víz.
4/7 anonim válasza:
Most mondták be a híradóban: 21-22 fokos jelenleg a Balaton.
Van 2 nap péntek estéig... Én mondjuk biztos lemennék, de én bírom a hideg vizet :-) na jó, a 18 fokosban már begörcsöl a lábam :D
5/7 anonim válasza:
Ki a fåsz pontozta le a válaszomat? Jó lenne már túllépni a Balaton = pocsolyameleg víz axiómán és végre élvezni azt, amit a tó és környéke nyújthat. Amihez nem kell feltétlenül 38 fokos vízhőfok.
6/7 anonim válasza:
3-asnak: én biztos nem pontoztam le, mert mi ősszel-télen is szoktunk ilyen helyekre menni 1-1 napra :-) (4-es)
7/7 Kései Sirató válasza:
Elég jó lesz, persze nem lesz annyira meleg, mint augusztusban, de azért így is elég jó, az idő is szuper lesz. Ha nem bírod a hidegebb vizet, menjetek hajókázni, vizi biciklizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!