Tudna ajánlani valaki olcsó szállást/nyaralót 10 fiatalnak nyárra?
Várpalotától nem messze van egy falu, Vilonya. A barátaimmal tavaly nyáron az ottani malomban (nem szó szerint) szálltunk meg. Nagyon olcsó, a tulaj, Laci nagyon jófej.
link: [link]
Remélem elnyeri a tetszésed! Életemben nem éreztem magam olyan jól még, mint ott :)
Gyertek hozzánk Gyomaendrődre.
Itt vannak jó helyek. Árban változóak, de ha fiatalok vagytok és hoztok sátrat, vagy bevállaltok vadkempinget akkor itt jól ki tudtok jönni. Szeged viszonylag nincs messze. És jól megközelíthető.
Gyomán sok víz van. A Hármas-körös. 6 holtág és egy gyógyfürdő. Szép a természet, lehet horgászni is. Meg még sok egyebet. Én még idegenvezetést is szívesen vállalok.
Szálláshelyek változóak, árban és jellegben is.
Itt a szálláshelyeknél megtaláljátok a többit.
[link] vezetek idegen.
De nektek ingyen is, meg ha más szállásra jöttök is.
Még lehet sátorozni is a folyónál. Nem tudom, hogy milyen feltétellel, és hogy ez mennyire hivatalos. Árban ez biztos nem sok. De itt nincs fürdőhelyiség, infrastruktúra.
Itt viszont ingyen lehet fürdeni a folyóba. De csak kicsit menjetek be, és óvatosan, felsősséggel, mert ha jól tudtok is úszni, örvények is vannak a folyóba. A Pájer strandnál lehet a legbiztonságosabban fürödni.
De egyébként bármelyik holtág biztonságos(nyaralóknál lehet bennük fürdeni), ha jól tudtok úszni, mert azokban nincsenek örvények. Ezekben viszont rögtön több méter mély a víz. Sokan szoktak bennük fürdeni, kellemes a vizük.
Ha ezek nem jók nézzétek meg Mártélyt, az van a legközelebb Szegedhez.
Szanazug van még, ami Gyulához közel van.
Az is jó.
Esetleg még ezt nézzétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!