Keleti p. u. -ról hogyan tudnék a legegyszerűbben Kispestre eljutni?
Sziasztok!
Élő állatért kéne felmennem Pestre, viszont egyedül még sohasem voltam, főleg nem Kispesten. A Keleti pályaudvarról hogyan tudnék a legegyszerűbben eljutni Kispestig? (Bármely busz/troli stb. megálló jó lenne, max. szólok, hogy hozzák oda és onnan meg vissza a Keletiig)
Azért nem útvonaltervezőben tervezem meg az utat, mert mint ember, inkább szeretnék emberi segítségre támaszkodni, és hátha valaki le tudja nekem írni, hogy merre induljak, hol keressem a megállóját annak a tömegközlekedési eszköznek amivel el tudok oda jutni.
Köszönöm!
2-es metróval (piros) a Deák térig és onnan a 3-as (kék) metróval Kőbánya Kispestig tudsz menni - egy vonaljeggyel 8azaz a metrón való átszállásnál nem kell külön lyukasztani/kezelni)
Ha ide ide tudják hozni az állatot, akkor ugyanígy vissza is tudsz menni.
Amúgy milyen állat? - mert ha kutya és nagyobb testű, akkor a mozgólépcső gondot okozhat...
Egy nyusziért mennék. Végül is úgy beszéltük le, hogy a vasútállomáson (Kőbánya-Kispest) találkozunk. Csak így 4 órás lesz az út...
De mivel még van időm átvariálni, lehet, hogy inkább a metrós változatra váltok. Nem annyira monoton és nem mind1 hogy majdnem 4 ezer a jegy (átszállás nélkül) vagy 2 plusz az az egy jegy ára...
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2-esnek és a kérdezőnek:
Egy másik kérdésnél én is azt javasoltam, hogy 24-es villamos és metró, de le lettem húzva és bár rövidebb útvonal, de beláttam, abban azért igazuk van a többieknek, hogy a villamos+metró együttes 2 jegyes, azaz 700 ft, oda-vissza 1.400 ft, a 2 metró meg"csak 700 ft oda-vissza, mert ott a 2 metrót 1 jeggyel meg lehet tenni. Szóval fele ár - azért nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!