Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tényleg engedély, és kb.80....

Tényleg engedély, és kb.80. 000 Ft kell, ahhoz hogy túrát rendezzünk?

Figyelt kérdés

Szeretnék szabadidős programnak önkéntesen túrát szervezni a városunkban.

Ingyenes lenne mindenkinek, és csak a túra, programszervezás lenne. Olyan útvonalon, ahol bárki közlekedhet, de a Nemzeti Park területén van. ( Egyébként jelzett turistaút).

Ezért tényleg külön vízügyi, meg stb engedélyek sorozata kell. És 80.000 Ft-ot kell érte fizetni?

Nem lehet pl. olyat csinálni, hogy kérek engedélyt szóban, vagy bejelentem, hogy csináljuk és megyünk. És meghirdetik.

Ingyen hirdetnék meg nekünk.

És pl. olyat se lehet csinálni, hogy kiírom s a város iwiw-es fórumára, és aki jön azzal elmegyünk.

Azt olvastam egy fórumon, hogy ezeket mostmár csak ilyen engedéllyel lehet nagyobb csapatoknak. És ilyen engedély kell táborszervezéshez is.

Nekünk van egy táborunk, ami egy baráti társaság. Tehát akkor nekünk is kell ilyen mostmár. és tényleg úgy van hogy mostmár osztálykirándulás is csak ilyen különös engedéllyel túrázhat?

2010. ápr. 19. 09:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Én szerintem ez egy nagy hülyeség, nem tudom hol hallottad, mennyire hiteles...

de itt egy oldal www.setafika.hu Ők pont ezt csinálják... szerintem vedd fel velük a kapcsolatot!

2010. ápr. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!