Janika7777 kérdése:
Szentkirályszabadján a szellem várost mennyire őrzik?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék haverokkal elmenni oda de úgy hallottam hogy már megvette valaki és kutyákkal őrzik a helyet, de nem tudom hogy ez mennyire igaz. Ha kitudnátok segíteni annak nagyon örülnék.2016. aug. 10. 21:48
1/4 anonim válasza:
Szia! Mi kb 2 hete voltunk utoljára ott. Nem őrizték, legalábbis mi nem ütköztünk senkibe!
Hamarosan viszont le akarják bontani, azt nem tudom mikor lesz aktuális!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Olvastam dolgokat róla és sok hozzászóló azt mondta hogy vannak ott emberek kutyákkal meg minden de néhányan azt mondták mint te hogy már nem őrzik vagy legalábbis nem találkoztak senkivel. De azért köszönöm a választ!! És megy rá a zöld!!
2016. aug. 10. 22:46
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én közvetlen Szentkirály mellett lakom, nagyon sokat járok arra, és még soha, senkit nem láttam bent, pláne nem kutyákkal :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez nagy segítség volt most nekem!!! Jah, és persze erre is megy a zöld!!!:)
2016. aug. 11. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!