Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol van ez a hely pontosan?

Hol van ez a hely pontosan?

Figyelt kérdés

[link]

annyi biztos hogy a Széchenyi tér körül van.

Ha valaki tudja pontosan és ebből a nem sokat mondó képből is felismeri a helyszínt a járdáról esetleg vagy valamiről akkor válaszoljon hogy ez a hely melyik utcában van! Vagy úgy is jo nekem hogy mi mellett van. SOS

2016. aug. 9. 12:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Budapesten
2016. aug. 9. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Hotel Forum előtt az V. kerületben a Grasham palota mellett.

csak tükröződik a háttérben a BM épülete.

A nő, A. Vajna kaszinójának üvegfalában fotózza magát.

[link]

2016. aug. 9. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
ez egészen biztos? Nem találok a belügyminiszt.nél semmiféle kaszinót
2016. aug. 9. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondom a Fórum hotel aljában lévő kaszinó, belinkelem a képet. Nézd meg az utcakövezetet, a növények faládáit és az üvegben tükröződő BM épület falának jellegzetes színét, formáját.

[link]

bekarikáztam az üveget, ahol tükröződik nagyjából.

és itt az eredeti kép

[link]

Természetesen tükörképet nézz, tehát a kép baloldalán lévő BM palota alja a jellegzetes barna alsó falával, jobbra esik a valóságban. A street View kép 100m-rel arrébb dob. Az ne tévesszen meg, az előző posztomban.

2016. aug. 9. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
És a kanyarban jön épp a "Hop on, hop off" busz ami mögött látod a téren lévő szobrot.
2016. aug. 9. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is rájöttem már. Nagyon hálás vagyok.!:) Akkor abban az üveg ablakban csináljam én is a képet?
2016. aug. 9. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!