Budapestre szeretnék menni vonattal!?
Nyíregyházáról szeretnék felmenni Bpestre vonattal . Csak egy a baj sose ültem még vonaton. Nem tudom hol kell leszállni és azt se tudom hogy melyik a Keleti , Nyugati pályaudvar. 18 éves vagyok.
Lehet hülye kérdés de remélem segítettek.....köszi!
elvira - ezen az oldalon beírod az adatokat és ott a menetrend - beírod a dátumot is A Keletibe érkezik
HA kiválaszottál egy mefelelő időponott, a "visszaút " fülön a visszautat is tervezd meg. A vonat indulása előtt min félórával vewdd meg a jegyet az állomáson.
* javítás: Ha kiválasztottál egy megfelelő időpontot *vedd
Érthető egyébként? Ott van a lejjebb a menentrend, indulás, érkezés jegyár
A Keleti/Nyugati a végállomása a vonatnak - eltéveszteni sem lehet: ott, ahol teljesen kiürül a vonat. De időpont szerint is tudsz tájékozódni: ha tudod, hogy 15.14-re kell a vonatnak felérnie, akkor 15.10-kor már tudod, hogy közeledtek...
Aztán segítségül, hogy jobban tájékozódj, belinkelem Neked ezt, mert valószínűleg akkor ezt sem ismered:
Útvonalat is tudsz vele tervezni, tömegközlekedést is látod, ha kinagyítod, stb.
Nem fog senki várni Budapesten?
4-es, sokat "segítettél" a kérdezőnek.
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna..."- tartja a mondás.
A kérdező becsületesen bevallotta "gyengeségét", hogy még sosem ült vonaton - tisztelet ezért érte, hogy egyáltalán le merte írni!
Azért, mert Te akkor ász vagy, hogy már a pólyában Nobel díjat kaptál, mindig mindent tudtál, attól még nem kell a másikat lehülyézni.
A www.mavcsoport.hu oldalon tudod megtervezni az utazásodat. Indulási, érkezési időt tudsz nézni, árat is és az átszállások számát.
Nyíregyházáról legjobb InterCityvel jönni Budapestre, óránként jár a Nyugatiba és kétóránként a Keletibe. Ez a végállomásuk is. Ha menet közben kíváncsi vagy, késtek-e, mentsd le előre a menetrendet vagy használd a vonatinfo.mav-start.hu oldalt.
Budapesten bármelyik pályaudvart választhatod, jó helyen van mindkettő.
4,7, tudod az a helyzet, hogy a 3-asés az 5-ös is én vagyok - szóval ez nem jött be, hogy más szemében a szálkát...
De úgy látom, az igen, hogy a dolog lényege, hogy Te mekkora ász vagy, mert Te már ezt is tudod meg azt is.
Képzeld, én meg már 18 évesen tudtam egy csomó mindent főzni, mégsem hülyéztem le a 23 éves ismerősömet, amikor megkérdezte, hogy kell zöldborsó főzeléket főzni... Egyik ember ebben jó, a másik abban - ettől sokszínű az élet :-)
Köszönöm a válaszokat ^-^ és hogy segítettetek.
Ez fontos volt nekem !! (^-^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!