Hogyan tudnék német számmal otthon netezni?
Figyelt kérdés
Németországban lakom kb 1,5 hónapja, de augusztusban Magyarországon leszek. Ma telefonáltam a német szolgáltatómhoz (vodafone), hogy az internetezést hogyan lehetne megoldani. A legtakarékosabb a szerződésem alapján az lenne szerintük, ha minden nap amikor használom a netem, 2,99 Eurot (kb 900 Ft-ot) kéne fizetnem. Hát én ezt azért eléggé soknak tartom, főleg hogy tényleg egy hónapot leszek otthon, és használnom kéne szinte minden nap. Ezért kérdezném, hogy tudtok-e valami praktikát vagy megoldást a problémámra?
Előre is köszönöm :)
2016. júl. 28. 15:18
1/4 Béluska2016 válasza:
Hát én nem eröltetném ezt a német kártyát. Magyarországon is van Vodefone ha ők "cégen belül" nem tudnak valami kedvezőt ajánlani, akkor 900 bizony nagyon drága. Ha magyar állampolgár vagy, vagy van olyan rokon, barát aki bevállal egy magyar kártyát "élőfizetést" akkor néhány ezerért lehet elég komoly neted bármely szolgáltatónál. Ha nem akkor marad a feltöltőkártyás verzió. Hozzáteszem, hogy a mi szép kis országunkban azt sem vehetsz külföldiként, viszont vannak "rutin" megoldások. De akkor jelentősen kicsi az adatmennyiség és drágább az ár.
4/4 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm szépen :)
2. nem elég, nem leszek 0-24 wifi közelben
2016. júl. 28. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!