Balatonlellen tudok ajánlani valamit?
Mondjuk olyanra gondoltam, mint a kalandpark, gokart, vidampark :D
De köszönöm azért
Helóóóó!
Nekünk lellén van nyaralónk, de nagyon ritkán vagyunk ott sajnos :(
Márton Cukrászdában vannak különlegességek... érdemes benêzni :)
A sétálóutcája pedig tele van éttermekkel, fagyizókkal, "játszóhelyekkel" úgy értem mindenféle játékgép stb. A mólóhoz vezető út pedig tele van mindenféle kirakattal :DD táskák, kézműves ilyen olyan szappan meg nem tudom micsoda :'D a strandon lehet bérelni vízibiciklit stb. A szabadstrand is nagyon jó, de én inkább a homokos partért vagyok oda (napfêny strand) ott is van mindenféle bár, fagyis, gyorskajálda. Hát. Én így hirtelen ennyit tudtam :) jó nyaralást
Ja és még mindig előző vagyok :D
Balatonfűzfőn nagyooon jó a kalandpark, van kötélpálya, bobpálya is. Tök jó :)
Ha átmennétek Tihanyba ott az apátság, a baba és marcipán múzeum :D oké, nem kérted a múzeumokat, de a marcipán nagyon jó :DDD ja és ha már Balaton, akkor Balatonfüredet tudom ajánli, de nagyon. Még ha csak 1 napra is, de érdemes átmenni oda :) szép a központja, a grand hotel ahol az Anna bált rendezik, nagyon szép a partja, a központ.
5-6-tól kérdezném: van Lellén Tesco vagy Lidl vagy bármi hipermarket??
Illetve még annyi, hogy a homokos strandrész fizetős Lellén??
Üres amúgy a nyaralótok?Vagy ki szoktátok adni???Mert jönnének velünk baráti család de sajna sehol nemtalálnak már szállást, minden fullon van:(
#8as válaszoló!
Van spar majdnem a központban, tesco és lidl meg lelle és boglár között van asszem... a homokos strand az fizetős, de vmikor 6kor asszem már ingyenes az is. A szabadstrandja is jó csak nem olyan homokos mint a másik hanem ilyen füves asszem. Az eleje legalábbis tuti. :) a nyaralónk sajnos most nem kiadó, mert idén felújítjuk :) remélem azért találtok helyet valahol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!