Hogy a leggyorsabb Nagymarosról Pomázra eljutni?
Figyelt kérdés
Holnap (szombat) reggel 7:45-re kellene ott lenni.2010. ápr. 16. 21:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem át a komppal Visegrádra, és ott meg valami volánbuszra fel, az bevisz Szentendrére onnan meg hévvel pár megálló.
Ha a vonatot választod, akkor mindenképp be kell jönnöd Pestre, ott át a fél városon..szerintem az hosszabb, persze nem tudom, h mikor van komp, volánbusz meg ilyenek.
2/3 anonim válasza:
vagy 5:39es vonattal (nagymarosról ekkor indul) bejössz a nyugatiba 6:34re, aztán felszálsz a villamosra (4es vagy 6os, mind1), elmész Margit híd budai hídfőre, ott lemész az aluljáróba, átszállsz a HÉV-re, és onnan Pomáz. Nekem ez az ötletem. A villamos útja kb 5 perc, és simán eléred a 6:53-as hévet, az meg 39 perc alatt van pomázon. De olyan HÉVre szállj, ami Szentendre felé megy, mert ha Békásira szállsz, akkor nem visz el pomázig. Direkt a 6:53mas hévet néztem ki neked, az kimegy pomázra. Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, rendesek vagytok!
2010. ápr. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!