Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kempingezés Magyarországon?

Kempingezés Magyarországon?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat, véleményeket várnék olyanoktól, akik kempingeztek már belföldön. Mindenképpen olyan lehetőséget keresek, ami esetleg vonattal vagy busszal megközelíthető. Vagy valami olyan helyet keresek, ahol túrázni lehet, és igényes a kemping (van fürdőszoba, csak a sátrat kell felverni), vagy olyat, ami strand hasonló körülményekkel. Előre is köszi :)
2016. júl. 19. 09:46
 1/2 Kései Sirató ***** válasza:

Visegrádon van kemping és elég jó helyen van, valamint van vizesblokk, de y tudom, hogy eleve minden kempingben van vizes blokk (WC, fürdő, zuhanyzó), mert csak így kap működési engedélyt.

AZ ország legújabb és legmodernebb kempingje Pápán van a pápai várfürdő mellett, ahol luxusszínvonalat tapasztaltunk.

Ezenkívül ajánlani tudom még az a lábbi kempingeket:

Szilvásvárad

Aggtelek

Balatonfüred

Sikonda

és Szentendre.

Keress rájuk, általában 1000-1200 Ft/fő/éj ás még a sátor pluszban 1000 Ft/éj.

2016. júl. 19. 09:50
 2/2 anonim válasza:
Én hallottam róla, hogy Füzesgyarmaton nagyon jó kemping van. Egy ismerősöm mondta, hogy érdemes elmenni és az árak is kedvezőek.
2016. júl. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!