Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miskolc-Tapolcán keresnék jó...

Miskolc-Tapolcán keresnék jó apartmant, van valakinek?

Figyelt kérdés
15 hónapos gyerekkel mennénk.külön apartman kellene ami konyhával fürdővel felszerelt,és nagyon jó lenne ha legalább 2 szoba lenne benne.3700/fő/éj a max.segítene valaki?járt ott valaki?
2010. ápr. 15. 11:42
 1/8 anonim válasza:

Szia!

[link]

2010. ápr. 15. 13:24
 2/8 A kérdező kommentje:
szia.köszi te voltál itt,vagy a tied,nagyon szupernek néz ki.mindenképp talonba teszem.
2010. ápr. 15. 13:45
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Mi tavaly nyáron voltunk itt. Teljesen külön voltunk. 2 szoba, mindkettőhöz külön fürdő, wc, tv és saját konyha. Zárt parkoló.

Én csak jókat mondhatok róla.

Itt megtalálod: [link]

2010. ápr. 15. 14:47
 4/8 anonim válasza:

Előző vagyok.

Úgy értettem, hogy külön, hogy ez 2 szintes épület.

Mi a 4 személyes apartmanban voltunk. De igazából van az egyik szobában egy fotelágy, így akár 5 fő is kényelmesen megfér.

2010. ápr. 15. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem nincs (pedig jó lenne), de ezen az oldalon találsz rengeteget.

[link]

2010. ápr. 15. 17:14
 6/8 A kérdező kommentje:
igen,köszi természetesen keresgélek,de nagyon jó ha valakinek van saját tapasztalata.az sokat segít,főleg a gyerek miatt,mert magunk miatt még szállást sem keresnék csak aznap ott.:))
2010. ápr. 15. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nincs apartmanom, de Mc-Tapolcán lakok. Az egyik ismerősünké ez a panzió(sajna nem apartman):

[link]

és az egyik nagyon közeli barátunké ez a vendégház:

[link]

2010. ápr. 15. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi utolsó a viktóriát én is kinéztem már.A panzió is jó ha van benne konyha.baján voltunk egy panzióban,ahol teljes kis lakás volt kiadó,konyha szoba,fürdő előszoba.
2010. ápr. 16. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!