Miért nem szerveznek nyáron egynapos városnéző utakat az irodák?
rengeteg van mi 3-ra megyünk idén
vber travel pl
kenedi travel
proko travel stb
1. De belföldi uticélok nincsenek olyan messze. Pl Bp-ről Ópusztaszer vagy Hollókő vagy akárni. Vonattal, volánnal sokkal tovább tart és drágább is.
2. Mi az, hogy megint te??? Ki a franc akar Milánóba menni 1 napra?
3. Kösz, megnézem :)
4.Köszi ezeket is megnézem. A Kenedit ismerem, voltunk velük tavaly. Amúgy Pesti vagyok, de nem élek otthon és jó lenne a hazalátogatásunkkor kiruccani valahova, főleg, hogy a párom nem magyar és Pestet már megmutattam neki.
Kérdező, Visegrádon is voltatok már?
Az is nagyon szép hely :-)
Mi abban a megterhelő, hogy összeszervezd magadnak azt a bizonyos egynapos utadat? Kinézed mondjuk ópusztaszert, ha szereted a pusztát, és úgy érzed, számodra az a tökéletes nyári kirándulás, fölülsz buszra, vonatra és odamész. Nem túl sok szervezéssel 4-500 km sugarú körben meg lehet fordulni egy nap alatt.
Ha pedig külföldre vágysz, és annyiból néznéd meg mondjuk Milánót, amennyiért az ópusztaszeri homokot köpheted, akkor keresel egy retúr repülőjegyet annyiért, mint más vonatjegyet vesz belföldre.
Pest a legjobb rengeteg iroda van
én pl kecskeméti vagyok itteni felszállással kevesebb út indul :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!