A népligetben hol tudok jegyet venni?
Figyelt kérdés
Holnap utazom le kaniszára és még úgy ált Budapesten nem voltam életembe maximum 2x. A busz sofőrtől meg tudom venni a jegyet vagy belül kell?!2016. jún. 26. 22:01
1/7 anonim válasza:
Belül kell. Annyi a titok, hogy tudni kell értelmezni nyilakat, meg olyan feliratokat, hogy jegypénztár...
2/7 A kérdező kommentje:
Mondom életemben nem jártam a népligetben. Szóval azt sem tudom hogy néz ki vagy micsoda. De köszönöm a segítséget.
2016. jún. 26. 22:14
3/7 anonim válasza:
nem a Népligetbe kell menned, hanem a távolsági buszpályaudvarra. Ez ott van a Népliget mellett. Honnan mész oda?
4/7 A kérdező kommentje:
Fehérgyarmatról indulok kocsival visznek fel. A 10 órásival megyek majd le.
2016. jún. 26. 22:28
5/7 anonim válasza:
Akkor azonnal a pályaudvarnál tesznek le vélhetőleg.Ott pedig el tudsz igazodni a kiírások alapján a pénztárig, utána meg a kocsiállásig.
6/7 anonim válasza:
Nem írtad, melyik Kanizsára mész. Nagykanizsára az aluljárószinti pénztárban vehetsz jegyet 20 perccel indulás előttig, utána marad a sofőr. Magyarkanizsára viszont a nemzetközi pénztárhoz kell menned az emeleten.
7/7 A kérdező kommentje:
Már megoldottam köszönöm azért a válaszokat!
2016. jún. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!