Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tropicarium vagy Csodák palotája?

Tropicarium vagy Csodák palotája?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapestre megyünk nyaralni. Szerintetek hova érdemes inkább elmenni,egy 10 és egy 14 éves gyerekkel?
2016. jún. 25. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőt érdemes megnézni, de ha választani kell, akkor Csodák Palotája. Voltam mindkettőben nem is 1x, gyerekként is, és felnőttként is. A Csodák Palotája felnőtteknek is nagyon érdekes, Tropikarium is az lehet, de számomra nem volt olyan nagy látványosság. Persze, érdekesek az állatok, de a Csodák Palotája jóval látványosabb. De ez csak az én véleményem.
2016. jún. 25. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Is - is!

Mivel nem egy kategória.

2016. jún. 25. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Inkább Elevenpark vagy valamelyik strand. Ebből a kettőből a Csodák palotája.
2016. jún. 25. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mindkettő, de ha csak egy lehet, akkor a csodák palotája. Ha érdekli őket a tudományok, akkor mindenképp a csodak palotája, de ha az állatok jobban, akkor a tropicarium. Az előző által említett elevenpark szerintem a kisebbeket köti le inkább.

Amúgy a csodák palotájára szoló belépő egész napra érvényes, vagyis kimehettek nyugodtan ebédelni, vagy máshova, utána vissza lehet menni. Úgyis egy egész napot el lehet ott szórakozni.

2016. jún. 25. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A Csodák palotája nyert. :)
2016. jún. 25. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Mind a kettő egy helyen van, úgyhogy mindkettőt meg tudjátok nézni.
2016. jún. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!