Egy hosszabb (200 km) lovas túrára készülünk az országon belül, milyen iratokra van szükség ilyenkor?
Tudja valaki, hogy a lónak kellenek e valamilyen íratok az ország határán belül ilyenkor?
-Nagyon megköszönném a segítséget!
Hataron belul ugy tudom nem. Loutlevel biztosan nem. Azert ha a tulajdonosi papirjai nalad vannak az sosem gond, mar csak azert sem mert nem tudhatod hogy nem kell-e allatorvosi segitseg a lovadnak valahol, ami mindig konnyebb a papirokkal. Esetleg az allatorvosodnal kerdezz utana vagy a Magyar Lovas Szovetsegnel, ok pontos valaszt fognak tudni adni.
Illetve azutan is erdemes utanakerdezni, hogy hol kell engedelyt kerni az athaladashoz az utvonalon. Csak bele a vakvilagba nyilvan nem lehet menni, sok tulaj nem szereti az erdejeben/foldjen a lovakat. Illetve fontos azt is tudni, hogy nincs-e valahol epp vadaszszezon amerre mentek. Ezt sajat tapasztalatbol irom, a multkor nem tudtam hogy a terepunkon elkezdtek a nyulvadaszatot, es egyszer csak szembetalaltam magam ket puskas emberrel. Hirtelen egyikunk sem lett nyugodt.
Nagyon szépen köszönöm a választ és főleg a segítséget meg a jó tanácsokat! :) Amelyeket mindenképpen megfogadunk!
Üdvözlettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!