Ti szoktatok kirándulni?
Nem nyaralni! Mármint elmenni valahová egy nap vagy egy hétvégén. Ha igen, hová, mi jellemző. Ha nem, miért nem?
Ránk nem jellemző. Ha van szabad nap, akkor kerti munka vagy alapból lusta disznók vagyunk.
Mostanában sajna ritkán, annyi dolog van vagy esik az eső vagy nem tudom. De régebben rengeteget túráztunk, teljesítménytúrák 40 km-ig a hegyekben...
Mivel közelebb van egypár erdő, mint település, itt azért egyszerű a kirándulás, s mivel igazából van rá igényünk, össze is jön néha, de fokozni kéne a gyakoriságot és időtartamot.
Biciklitúra ritkán van, régebben viszont motorral jártunk egy csomót, 48 órás teljesítménytúrák...
Hegyekbe, mindig hegyekbe. Bakony, Vértes, Alpok, Triglav (ott még nem voltam, csak a közelében, de erősen tervben van)... Kedveljük a természetet, a városokat csak kivételes esetben.
A legrövidebb sétám 10 perc, felmegyek a Bakony egyik picike dombjának a tetejére, ami majdnem az a pont, ahol lakom. 1 órán belül is vannak kisebb csúcsok, de ha elmotorozok a Magas-Bakonyba, akkor picit nagyobbak is. Sok túránk ilyen: motor, majd pár óra gyaloglás egy csúcsra.
Mi is szoktunk, kirándulni menni, szalonnát sütni erdőbe. Vagy autóval közelebbi települések nevezetességeit megnézni, pl Csesznek, Nagyvázsony, Tata...
Mondjuk én is a Bakonyban lakok, lehet ez ilyen itteni szokás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!