Gárdonyon milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak?
A párommal mennénk, egy nyaralóban fogunk megszállni. Nem ismerem a környéket, csak Agárdon a strandon jártam eddig.
Mi ketten eléggé olyanok vagyunk, hogy nem tudunk megülni a fenekünkön, így már keresgéltem a neten de inkább valós véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy még is ugyan merre érdemes császkálnunk majd.
Gárdonyi Géza Emlékház Agárdon [link]
Agárdi Gyógy- és Termálfürdő [link]
Madárrezervátum a Velencei-tó nyugati részén
Ha nem ismeritek még Székesfehérvár történelmi belvárosát, oda is el lehet menni, akár biciklivel. Kerékpárút köti össze Székesfehérvárt a Velencei-tóval, de a tó megkerülése (kb. 28 km) is kellemes és nem megerőltető túra.
A tó északi oldalán a Pákozdi csata emlékműve, Katonai emlékpark, szintén biciklivel érdemes menni. Bérelhettek kajakot vagy kenut, de szervezett túrákra is lehet menni.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Éttermi tapasztalata van esetleg valakinek?
Jókat írtak az előző válaszok. Agárdon van termálfürdő is, ha esős idő lenne. Nem kötözködésképp, de: "Gárdonyban". :)
Éttermet az Istvánt tudom Velencén, jókat ettünk ott, és van terasza is. Gyakran láttuk ott a Korda Györgyöt, de nyugalom, evés közben nem énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!